Рецептури

Маковий Пасхальний рулет

16.03.2015
Опис

Рецептура тіста:

1,000 кг     борошно

0,100 кг     суміш Рута Мікс

0,060 кг     дріжджі пресовані

0,160 кг     цукор

0,150 кг     маргарин столовий

0,100 кг     яйце

0,400 кг     води

Наповнювач:

0,840 кг     макова начинка

Покриття:

0,100 кг     гель Палетта Нейтральна

0,040 кг     вода

Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 28°C. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки, заокруглити та залишити в умовах цеху, уникаючи завітрення на 5 хв. Розкатати тістову заготовку та нанести макову начинку, завернути в рулет. Після чого зробити надрізи по рулету, закрутити та викласти в форму. Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при відносній вологості 75% та температурі 34-36°C. Температура випікання 180°C. Час випікання 15-18 хв. Час випікання може змінюватися.