Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт Гранж-Грильяж

Рецептури

Торт Гранж-Грильяж

16.03.2015
Опис

Рецептура тіста:

0,150 кг          борошно

0,200 кг          цукор

0,275 кг          яйце

0,020 кг          вода

0,050 кг          Біска Мульті Бейс

Грильяж:

0,070 кг          Флорентіномікс

0,070 кг          мигдалеві пластівці (горіхи, насіння)

Крем:

0,200 кг          Крем Лайт Ананас

0,300 кг          збиті вершки

Прошарок:

0,030 кг          Джеммі Абрикос

Декор:

0,030 кг          Палетта КолДжел Зелене Яблуко

0,020 кг          крихта для обсипки

Приготування

Бісквіт: з’єднати всі компоненти та збити разом на високій швидкості протягом 4-6 хв. Нанести тісто тонким шаром на пергамент та випекти при температурі 190-210⁰С.

Грильяжний прошарок: змішати Флорентіномікс з мигдалевими пластівцями (горіхами чи насінням). Виложити суміш у силіконову форму товщиною 3-4 мм та випекти з додаванням пару протягом 5-7 хв. при температурі 190⁰С. У разі якщо немає можливості випікати з додаванням пару, то перед випіканням суміш Флорентіномікс з мигдалевими пластівцями зволожити водою. Силіконова  форма  в діаметрі повина відповідати діаметру торта.

Крем: збиті вершки ретельно перемішати з Крем Лайт Ананас.

Нижній бісквітний корж змастити Джеммі Абрикос, зверху покласти грильяжний прошарок. Після чого прошарувати кремом. Потім зверху покласти грильяжний прошарок та бісквітний корж попередньо змащений Джеммі Абрикос (покласти намащеною стороною на грильяж). Знову прошарувати кремом та накрити бісквітним коржем.

Поверхню торту декорувати Палеттою КолдДжел Зелене Яблуко та крихтою.