Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Макарон Шоколадний

Рецептури

Макарон Шоколадний

09.02.2015
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг         Макаронмікс
  • 0,200 кг         вода
  • 0,050 кг         какао

Крем №1:

  • 0,125 кг         Макаронмікс
  • 0,025 кг         вода
  • 0,125 кг         масло

Крем №2:

Приготування

Тісто: перемішайте інгредієнти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером.

Відсадить 120 "крапель" по 10 г кожну на лист для випікання. Залиште лист на годину для завітрювання (підсушування)

Температура випікання:

Подова піч: 150°C

Ротаційна піч: 140°C

Час випікання 25 хв.

 

Крем №1: перемішайте інгредієнти без масла протягом 2 хв. Додайте масло та збивайте протягом 5 хв.

Крем №2: перемішайте всі компоненти протягом 3 хв на середній швидкості.

 

Склейте дві заготовки між собою кремом (на вибір).

Вихід: 60 шт.