Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Бретцель

Групи рецептур

Рецептури

Бретцель

07.11.2014
Опис

1,000 кг     борошно пшеничне

0,050 кг     Юнг Бретцель Плюс

0,020 кг     сіль кухонна

0,030 кг     дріжджі пресовані

0,500 кг     вода

Приготування

Замісити тісто згідно рецептури, 3-4 хв. при повільній швидкості міксера, 6-8 хв. на максимальній швидкості міксера. Відлежування тіста – 5-10 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Рекомендована вага тістової заготовки 80 г. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 40-60 хв. (залежить від маси тістової заготовки та параметрів вистоювання). Температура випікання 210-230°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).