Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Бретцель

Рецептури

Бретцель

07.11.2014
Опис

1,000 кг     борошно пшеничне

0,050 кг     Юнг Бретцель Плюс

0,020 кг     сіль кухонна

0,030 кг     дріжджі пресовані

0,500 кг     вода

Приготування

Замісити тісто згідно рецептури, 3-4 хв. при повільній швидкості міксера, 6-8 хв. на максимальній швидкості міксера. Відлежування тіста – 5-10 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Рекомендована вага тістової заготовки 80 г. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 40-60 хв. (залежить від маси тістової заготовки та параметрів вистоювання). Температура випікання 210-230°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).