Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Печиво Американо Чоко

Рецептури

Печиво Американо Чоко

02.07.2013
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,354 кг       борошно пшеничне в/с
  • 0,348 кг       цукор
  • 0,112 кг       жир шортенінг
  • 0,160 кг       яйця (меланж)

Наповнювач:

  • 0,150 кг       родзинки або шоколадні дропси
Приготування

Жир та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій  швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 10-15 хв.  в холодному місці. Відформувати заготовки товщиною 1,0-1,5 см та випікати при температурі  185°С протягом  8-10 хв. (конвекційна піч).