Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Кукімікс вівсяний

Рецептури

Кукімікс вівсяний

12.06.2013
Опис

І-й варіант

Рецептура тіста:

  • 0,144 кг       борошно пшеничне в/с
  • 0,043 кг       глюкозно-фруктозний сироп (патока)
  • 0,239 кг       маргарин м′який
  • 0,335 кг       цукор білий

 

ІІ-й варіант

Рецептура тіста:

  • 0,277 кг       борошно пшеничне в/с
  • 0,069 кг       глюкозно-фруктозний сироп (патока)
  • 0,193 кг       маргарин м′який
  • 0,152 кг       цукор білий
  • 0,130 кг       кунжут (чи інший наповнювач)
Приготування

Ретельно перемішати на високій швидкості міксера маргарин з цукром. Додати інші інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто. Наповнювач додавати вкінці замісу тіста. Відформувати тістові заготовки. Температура випікання 200°C. Випікати до готовності.