Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Хліб "Прокорн"

Групи рецептур

Рецептури

Хліб "Прокорн"

22.05.2013
Опис

Рецептура тіста:

0,500 кг борошно (в/с чи 1 с)

0,500 кг Паномікс Прокорн

0,030 кг свіжі дріжджі (або 1% розчинних дріжджів)

0,580 кг вода (прибл.)

Приготування

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 27°C. Вага тістової заготовки довільна. Закруглити заготовку. Відлежування тіста 30-45 хв. в умовах цеху, обгорнувши поліпропіленовою плівкою, уникаючи завітрення тістової заготовки. Відформувати і зробити декорацію. Кінцеве вистоювання 40…60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C. Час випікання 30 хв. при температурі 230°C (випікати з використанням пару). Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.