Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Хліб "Бородіно"

Групи рецептур

Рецептури

Хліб "Бородіно"

22.05.2013
Опис

Рецептура тіста:

0,700 кг       борошно житнє

0,100 кг       борошно пшеничне

0,200 кг       Бородіно мікс

0,020 кг       дріжджі

0,020 кг       сіль

0,040 кг       цукор

0,700 кг       вода

Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста: 27°C. Тривалість попереднього вистоювання 20-30 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 60-90 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Температура випікання 230-200°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).