Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Паски → Паска Великодня "Рута"

Рецептури

Паска Великодня "Рута"

15.03.2013
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг       борошно
  • 0,060 кг       дріжджі пресовані
  • 0,250 кг       цукор
  • 0,150 кг       маргарин столовий
  • 0,150 кг       яйце (жовток)
  • 0,350 кг       води (t 40-45°C)

Наповнювач:

  • 0,200 кг       родзинок

Покриття:

Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 28-30°C.   Родзинки додайте вкінці замісу. Попереднє вистоювання тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки, заокруглити та помістити у форму. Кінцеве вистоювання 90-120 хв. при відносній вологості 75% та температурі 34-36°C. Температура випікання 190-180°C. Час випікання від 20-25 хв. Час випікання може змінюватись у залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі, та від маси тістової заготовки. Готові охолоджені вироби покрити цукровою помадкою Фондант.