Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Паски → Паска Європейська

Рецептури

Паска Європейська

15.03.2013
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг       борошно
  • 0,060 кг       дріжджі пресовані
  • 0,200 кг       цукор-пісок
  • 0,010 кг       солі
  • 0,070 кг       маргарин (масло вершкове)
  • 0,600 кг       води

Наповнювач:

  • 0,150 кг       родзинок

Покриття:

Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Вкінці замісу додати родзинки. Температура тіста 27-28°C. Попереднє вистоювання тіста 25 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Відформуйте тісто та покладіть у форми.

Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C. Температура випікання 180°C. Час випікання від 20-25 хв. Час випікання може змінюватись у залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі. Готові охолоджені вироби покрити цукровою помадкою Фондант.