Групи рецептур

Рецептури

Оригінальний фруктовий хліб

26.02.2013
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг       борошно в/с
  • 0,020 кг       сіль
  • 0,015 кг       дріжджі пресовані
  • 0,620 кг       вода

 

 

Наповнювач:

  • 0,080 кг       родзинки
  • 0,080 кг       шматочки абрикосів
Приготування

Змішати інгредієнти до отримання однорідного тіста. Наповнювач додати вкінці замісу.

Температура тіста: 26°C.

Вага порції: 1400 г.

Попереднє вистоювання: 30 хв. Сформувати та виложити у спеціальні хлібопекарні форми круглої форми.

Кінцеве вистоювання: 60 хв. Температура випікання 230°C, з пониженням до 200°C. Час випікання: 60 хв.