Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт Ромео

Рецептури

Торт Ромео

06.12.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,250 кг       Москамікс Чоко,
  • 0,187 кг       яйця,
  • 0,025 кг       вода

Крем:

  • 0,500 кг       Крем Лайт Ром,
  • 0,250 кг       збиті вершки
Приготування

Тісто:

Збивати складові 7-10 хв. на найвищій швидкості. Випікати 20-22 хв. при температурі 170-180°C.

Крем:

У Крем Лайт Ром додати збиті вершки та ретельно перемішати.

Шари шоколадного напівфабрикату (340 г) прошарувати кремом (750 г) між шарами та зверху. Поверхню та бокові сторони обсипати крихтою шоколадного напівфабрикату (30 г). Зверху декорувати шоколадом (15 г) та какао порошком.

Вихід: 1,100 кг