Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт Еклерний

Рецептури

Торт Еклерний

06.12.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,170 кг        маргарин 72%,*
  • 0,045 кг        вода,
  • 0,200 кг        яйця

*(якщо маргарин 80% - 0,155 кг,

а води – 0,060 кг)

Крем:

  • 0,520 кг       Крем Лайт Ваніль
  • 0,260 кг       збиті вершки
Приготування

Тісто:

Перемішайте на низькій швидкості суміш Еклермікс 15 та м'який маргарин 72%, додати воду (±20°C) і поступово додайте яйця (меланж). Потім перемішуйте протягом 5 хв. на другій швидкості до отримання тіста однорідної консистенції. Відформувати тісто у форми діаметром 20 см. Температура випікання ±220°C. Час випікання ±20 хв..

Крем:

У Крем Лайт Ваніль додати збиті вершки та ретельно перемішати. Шари еклерного напівфабрикату (240 г) прошарувати кремом (780 г) між шарами та зверху. Бокові сторони обсипати крихтою еклерного напівфабрикату (30 г). Зверху декорувати Крем Лайтом Ананас (50 г) та Вишня (10 г).