Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт Медовий

Рецептури

Торт Медовий

06.12.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,187 кг       яйця,
  • 0,025 кг       вода

Крем:

  • 0,430 кг       Крем Лайт Йогурт,
  • 0,070 кг       Крем Лайт Лимон,
  • 0,250 кг       збиті вершки
Приготування

Тісто:

Збивати складові 7-10хв. на найвищій швидкості. Випікати 20-22 хв. при температурі 170-180°C.

Крем:

У Крем Лайт Йогурт та Крем Лайт Лимон додати збиті вершки, та ретельно перемішати.

Шари медового напівфабрикату (290 г) прошарувати кремом (750 г) між шарами та зверху. Поверхню та бокові сторони обсипати крихтою медового напівфабрикату (25 г). Зверху декорувати Монт Бланк (5 г).

Вихід: 1,0 кг