Рецептури

Флай з Крем Лайт

06.12.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,400 кг       цукор,
  • 0,350 кг       борошно,
  • 0,300 кг       олія (масло вершкове, маргарин),
  • 0,300 кг       яйце,
  • 0,300 кг       вода
Приготування

Змішати всі інгредієнти протягом 5 хв. на  другій швидкості з використанням плоского бітера.

Вага тіста на одну форму діаметром 20 см: 450 г.

Температура випікання:

- подова піч: 180° C

- ротаційна піч: 165ºC

Час випікання: 25 хвилин.

Охолоджені флаї декорувати Крем Лайтами (120 г) та покрити зверху Ельдорадо (30г)

Вихід: 4 флая по 550 г.