Рецептура тіста:
Спосіб застосування:
Змішати всі інгредієнти протягом 5 хв. на 2 швидкості з використанням плоского бітера.
Сирна начинка:
- 0,670 кг Сир кисломолочний,
Спосіб застосування:
Сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати воду та суміш Кантрі Мікс. Перемішати до однорідної маси.
На одну форму діаметром 5 см.: викласти тісто на Маффінмікс ЗЕ 25 (Пряжене молоко або інший Маффінмікс) (30 г).
На поверхню тіста з кондитерського мішка відсадити сирну начинку (30 г).
Температура випікання:
- подова піч: 180°C
- ротаційна піч: 165ºC
Час випікання: 20 хв.
Охолоджений Кантрі мафін декорувати Монт Бланк.
Вихід : 30 шт. по 50 г.