Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Кекси → Кантрі мафін

Рецептури

Кантрі мафін

04.12.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,200   кг  цукор,
  • 0,175   кг  борошно,
  • 0,150   кг  олія,
  • 0,150   кг  яйце,
  • 0,150   кг  вода

Спосіб застосування:

Змішати всі інгредієнти протягом 5 хв. на 2 швидкості з використанням плоского бітера.

Сирна начинка:

  • 0,670  кг  Сир кисломолочний,
  • 0,070  кг  вода,

Спосіб застосування:

Сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати воду та суміш Кантрі Мікс. Перемішати до однорідної маси.

Приготування

На одну форму діаметром 5 см.: викласти тісто на Маффінмікс ЗЕ 25 (Пряжене молоко або інший Маффінмікс) (30 г).

На поверхню тіста з кондитерського мішка відсадити сирну начинку (30 г).

Температура випікання:

-  подова піч: 180°C

-  ротаційна  піч: 165ºC

Час випікання:  20 хв.

Охолоджений Кантрі мафін декорувати Монт Бланк.

Вихід : 30 шт. по 50 г.