Рецептури

Голландський сирник

04.12.2012
Опис

Рецептура тіста №1:

  • 0,210   кг    борошно,
  • 0,090   кг    цукрова пудра,
  • 0,030   кг    яйця (меланж),
  • 0,122   кг    маргарин (масло вершкове)

Спосіб застосування:

Збийте маргарин із цукровою пудрою, потім додайте яйце та збивайте до однорідної маси. Після чого змішайте сухі компоненти зі збитою масою до отримання тіста.

Рецептура тіста №2:

  • 0,200   кг  цукор,
  • 0,175   кг  борошно,
  • 0,150   кг  олія,
  • 0,150   кг  яйце,
  • 0,150   кг  вода

Спосіб застосування:

Змішати всі інгредієнти протягом 5 хв. на 2 швидкості з використанням плоского бітера.

Сирна начинка:

  • 0,670  кг  Сир кисломолочний,
  • 0,070  кг  вода,

Спосіб застосування:

Сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати воду та суміш Кантрі Мікс. Перемішати до однорідної маси.

Приготування

На одну форму розміром 15*20 см.: на тонкий пласт пісочного тіста №1 (115 г) викласти тісто №2 на Маффінмікс ЗЕ 25 (Пряжене молоко або інший Маффінмікс) (220 г). На поверхню тіста №2 з кондитерського мішка відсадити сирну начинку (250 г).

Температура випікання:

  • подова піч: 180°C,
  • ротаційна  піч: 165°C

Час випікання:  25 хв. Охолоджений сирник декорувати Крем Лайтами (20 г) та покрити зверху Ельдорадо (50 г).

Вихід : 4 сирника по 550 г.