Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Тістечка → Бісквітне тістечко

Рецептури

Бісквітне тістечко

04.12.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,200  кг   цукор,
  • 0,100  кг   борошно,
  • 0,100  кг   крохмаль пшеничний,
  • 0,150  кг   вода,
  • 0,300  кг   яйця,
  • 0,075  кг   олія рафінована

Збивати складові 7- 9 хв. на найвищій швидкості. Випікати 20-22 хв. при  температурі 170-180°C.

Крем №1:

  • 0,500  кг  Крем Лайт ( ванільний, шоколадний, банановий та інші),
  • 0,250  кг  збиті вершки

У Крем Лайт додати збиті вершки, та ретельно перемішати.

Крем №2:

  • 0,500  кг Крем Лайт ( ванільний, шоколадний, згущене молоко),
  • 0,250  кг  масло вершкове

У Крем Лайт додати збите вершкове масло, та ретельно перемішати


Крем №3:

  • 0,250  кг  Крем Лайт Йогурт
  • 0,250  кг  Джем кондитерський малина(вишня, полуниця та інші)
  • 0,250  кг  збиті вершки

У Крем Лайт Йогурт та Джем кондитерський  додати збиті вершки, та ретельно перемішати.

Приготування

Розрізати випечений кекс (24 г) на два шари та прошарувати кремом (24 г) між ними. Поверхню декорувати Монт Бланк (2 г).

Вихід: 30 шт. по 0,050 кг.