Рецептури

Булочки для хот-догів та сандвичів

04.10.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,800 кг       борошно в/с,
  • 0,025 кг       дріжджі пресовані,
  • 0,040 кг       цукор,
  • 0,050 кг       яйця,
  • 0,060 кг       маргарин,
  • 0,007 кг       сіль,
  • 0,500 кг       вода (прибл.)
Приготування

Замісити тісто згідно рецептури протягом 5-6 хв. на низькій швидкості, протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Температура тіста 26-27 °С. Відлежування тіста в умовах цеху 10-15 хв. уникаючи завітрення. Надати заготовкам бажаної форми. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75% протягом 50-60 хв.. Випікати при температурі 220-230 °С із парозволоженням. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.