Групи рецептур

Рецептури

Житньо-пшеничний хліб "Буковель"

14.09.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,040 кг     дріжджі пресовані,
  • 0,600 кг     вода
Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста: 27 °C.  Тривалість попереднього вистоювання - 20 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36 °C протягом 80-90 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Температура випікання 220-230 °C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).