Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Багети → Багет

Рецептури

Багет

14.09.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг        борошно в/с,
  • 0,020 кг        сіль,
  • 0,020 кг        дріжджі,
  • 0,010 кг        цукор,
  • 0,010 кг        олія,
  • 0,550 кг        вода (10-12 °C)
Приготування

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста (І-й шв. – 5 хв.,  ІІ-й шв. – 6 хв.). Температура тіста 24-25°C. Відлежування тіста протягом 10 хв. в умовах цеху. Поділити та закруглити заготовки. Попереднє вистоювання проводити на листах (столі) протягом 50-60 хв. уникаючи завітрення.

Відформувати та виложити на листи. Кінцеве вистоювання 70-90 хв. при відносній вологості 75 % та температурі 35 °C. Час випікання 20-25 хв. при температурі 220-230°C (випікати з використанням пару).

Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.