Рецептури

Печиво з мигдлевою начинкою

30.05.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг         борошно,
  • 0,470 кг         цукрова пудра,
  • 0,060 кг         вода,
  • 0,030 кг         патока,
  • 0,600 кг         маргарин,
  • 0,006 кг         сіль

Начинка:

Приготування

Збийте маргарин з цукровою пудрою, потім  додайте води, патоки та збивайте до однорідної маси. Після чого змішайте інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.

Розкатайте тісто товщиною 0,2 см та відштампуйте  заготовки бажаної форми.  На одну заготовку тіста (14 г) відсадити мигдалеву начинку (26 г) або іншу термостійку начинку, а потім з верху накрийте іншою заготовкою (14 г).  Змажте готовий напівфабрикат яйцем.  Дайте 10 хв. відлежатись,після чого змажте яйцем  ще раз та задекоруйте зверху мигдалевим горіхом.

Випікати при температурі 190°С протягом 10 хв..

Співвідношення тіста до начинки -  1:1.