Рецептури

Кошик з білковим кремом

29.05.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,333 кг         борошно,
  • 0,157 кг         цукрова пудра,
  • 0,020 кг         вода,
  • 0,010 кг         патока,
  • 0,200 кг         маргарин (масло вершкове),
  • 0,002 кг         сіль

Рецептура крема:

Сироп уварити до 120 ᵒC:

  • 0,370 кг         цукор,
  • 0,100 кг         вода

Збити  яєчний білок з цукром:

  • 0,250 кг         цукор

та заварити увареним сиропом.

Начинка:

Приготування

Збийте маргарин з цукровою пудрою, потім  додайте води, патоки та збивайте до однорідної маси. Після чого змішайте інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.  З охолодженого тіста сформувати у формах заготовки для кошиків (15 г) та випекти при температурі  180ᵒC.

У випечені пісочні кошики (12 г) відсадити абрикосовий джем (10 г)  або іншу начинку, а на неї з кондитерського мішка з різною насадкою відсадити білковий крем (18 г).

Зверху кошики декорувати цукатами, горіхами, шоколадом.