Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Мигдальне бізе

Рецептури

Мигдальне бізе

29.05.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,035 кг     яєчний білок
  • 0,100 кг     цукор,
  • 0,070 кг     борошно,
  • 0,002 кг     кориця  мелена,  або розчинна кава
Приготування

Мигдалеву начинку  змішати з цукром та яєчним білком на низькій швидкості з використанням плоского бітера (робочого органа плоскої форми). Потім додати борошно, корицю або розчинну каву  та перемішати ретельно. Виложіть тісто у кондитерський мішок з круглою насадкою та відсадіть тістові заготовки (вагою 15 г) на підготовлений кондитерський лист. Випікати при температурі 170-180°C протягом 12-15 хв. (час випікання залежить від ваги маси).