Рецептури

Пиріг мигдалевий

29.05.2012
Опис

 

Рецептура тіста:

  • 0,090  кг  цукор,
  • 0,120  кг  маргарин,
  • 0,010  кг  вода,
  • 0,001  кг  сіль,
  • 0,200  кг  борошно,

Рецептура начинки:

  • 0,162   кг   маргарин,
  • 0,100   кг  яйця,
  • 0,075   кг  борошно,
  • 0,001   кг  сіль
Приготування

Пісочне тісто: Збити цукор, маргарин, сіль та воду до однорідної, пухкої маси. Додати борошно,суміш для печива Cookiemix та вимісити тісто до однорідної, еластичної консистенції.

Начинка: Мигдалеву начинку, маргарин, сіль змішати, додати яйця та вимісити на низькій швидкості плоским бітером (робочий орган плоскої форми).  Потім додати борошно та ретельно перемішати.

В підготовлені форми покласти на дно тісто товщиною 3-4 мм (трохи пропекти до появи золотистого глянцю,  охолодити).  Зверху викласти начинку.

Вага тіста на одну форму діаметром 20 см: 150 г.

Вага начинки на одну форму діаметром 20 см: 410 г.

Температура випікання 170-180ᵒC.

Час випікання 30–35 хв.. Після випікання охолодити. Верх декорувати Мон Бланком або покрити розігрітим абрикосовим джемом та добре розігрітим Фондантом.