Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Дріжджове тісто → Бріош

Рецептури

Бріош

25.02.2013
Опис

Рецептура:

  • 1,000 кг       борошно в/с
  • 0,060 кг       дріжджі пресовані
  • 0,016 кг       сіль
  • 0,260 кг       вода
  • 0,250 кг       яйця
  • 0,100 кг       маргарин м’який (масло)
  • 0,060 кг       цукор-пісок
  • 0,030 кг       сухе молоко
  • 0,030 кг       тертий лимон
Приготування

Добре вимісіть тісто: борошно, Корент Європа, дріжджі, сіль та прибл. 85% рецептурної кількості води. Якщо тісто сухе, додайте решту води та вимісіть тісто. Змішайте з фруктами. Температура тіста 25°C.  Закруглити заготовку. Попереднє вистоювання заготовки 25 хв. в умовах цеху, обгорнувши поліпропіленовою плівкою, уникаючи завітрення тістової заготовки. Відформуйте тісто та покладіть у форми чи на деко. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C. Температура випікання 200-220°C. Час випікання від 25 до 35 хв. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.