Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт "Захер"

Рецептури

Торт "Захер"

05.03.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,165 кг       олія,
  • 0,165 кг       яєць,
  • 0,050 кг       вода

Начинка:

Помадка:

  • 0,100 кг       вершки рослинні,
Приготування

Тісто:

Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 5 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у форму  для торта  діаметром 21см (1/2 висоти форми). Випікати при температурі 180oC протягом 30-45 хв.( час випікання залежить від ваги тіста).

Охолодити та розрізати на 2-3 шари.

Начинка:

Прошарувати абрикосовим джемом  між шарами, боки та верх трюфельного  напівфабрикату.

Помадка:

Вершки довести до кипіння та з’єднати з подрібненим  Скалдісом темним.

Верх та боки покрити помадкою. Зверху декорувати з кондитерського мішка шоколадною помадкою.