Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Хліб "Чіполіно"

Групи рецептур

Рецептури

Хліб "Чіполіно"

02.03.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,500 кг       борошно пшеничне,
  • 0,025 кг       дріжджі пресовані,
  • 0,540 кг       води
Приготування

Замісити тісто згідно рецептури протягом 10-12 хв.  на низькій швидкості, а потім протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Температура тіста 26-27⁰С. відлежування тіста в умовах цеху 10-15 хв. уникаючи завітрення. Надати заготовкам бажаної форми. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі +35⁰С та відносній вологості повітря 75% протягом 60-70 хв. після вистоювання заготовки нарізати. Випікати при температурі 220-230⁰С із паро зволоженням протягом 30-35 хв. (для заготовок масою 550 г). час випікання залежить від ваги тістових заготовок та температурних режимів печі.