Замісити тісто згідно рецептури протягом 10-12 хв. на низькій швидкості, а потім протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Температура тіста 26-27⁰С. відлежування тіста в умовах цеху 10-15 хв. уникаючи завітрення. Надати заготовкам бажаної форми. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі +35⁰С та відносній вологості повітря 75% протягом 60-70 хв. після вистоювання заготовки нарізати. Випікати при температурі 220-230⁰С із паро зволоженням протягом 30-35 хв. (для заготовок масою 550 г). час випікання залежить від ваги тістових заготовок та температурних режимів печі.
02.03.2012
Опис
Рецептура тіста:
- 0,500 кг суміші Мульті Злак Гарбуз,
- 0,500 кг борошно пшеничне,
- 0,020 кг дріжджі пресовані,
- 0,520 кг води