Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Креми → Крем "Фестиваль"

Рецептури

Крем "Фестиваль"

02.03.2012
Опис

Рецептура:

  • 0,700 кг       молоко,
  • 5,200 кг       вода,

 

Наповнювач:

  • 0,500 кг       попурі

 

Оздоблення:

  • 1,000 кг       молоко,
Приготування

Для попурі можна використовувати ананас, мандарин, вишню, персик та грушу.

Змішайте Зеесан Нейтральний, Рап Е та молоко. Обережно підмішайте           в наповнювач (попурі) 1/3 напів збитих вершків. Потім додайте 2/3 напів збитих вершків. Крем викладіть у форму для кексу тюрбан  через кондитерський мішок або ложкою.

Соус: в суміш Рап Е з молоком додайте трохи червоного барвника.

Відділіть крем від форми та полийте зверху соусом. За бажанням можна прикрасити фруктами.