Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Солодкий хліб "Риф"

Групи рецептур

Рецептури

Солодкий хліб "Риф"

25.02.2013
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг       борошно в/с
  • 0,020 кг       сіль
  • 0,050 кг       дріжджі пресовані
  • 0,520 кг       вода

 

Наповнювач:

  • 0,500 кг       коричневий цукор (*)

* 1% кориці

Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста: 27°C. Тривалість попереднього вистоювання - 15 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Розкатати тісто товщиною приблизно 1,5 см потім посипати його коричневим цукром. Закатати та довільно порізати тісто вздовж та впоперек. Викласти заготовки тіста до форми. Тривалість остаточного вистоювання 60-80 хв. Температура випікання 190-210°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).