Рецептури

Шоколадна Здоба

29.02.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,800 кг       борошно пшеничне в/с,
  • 0,150 кг       цукор,
  • 0,100 кг       маргарин,
  • 0,020 кг       дріжджі сухі (або 40 г пресовані дріжджі),
  • 0,500 кг       вода (прибл.)
Приготування

Замісити тісто по заданій рецептурі. Тривалість замішування: на першій швикоті – 8 хв., на другій швидкості – 6 хв. Тривалість попереднього вистоювання - 10 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36 °C протягом 60-80 хв. (залежить від маси тістової заготовки та параметрів вистоювання). Температура випікання 185-190 °C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).