Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Мюслі хліб

Групи рецептур

Рецептури

Мюслі хліб

25.02.2013
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг          борошно в/с
  • 0,022 кг          дріжджі сухі
  • 0,015 кг          сіль
  • 0,700 кг          вода (прибл.)
  • 0,500 кг          мюслі

 

Рецептура мюслів:

  • 0,200 кг          родзинки
  • 0,100 кг          горіх грецький
  • 0,100 кг          горіх лісовий
  • 0,050 кг          курага
  • 0,050 кг          чорнослив
Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Мюслі додати вкінці замісу. Тривалість попереднього вистоювання - 10 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 60-80 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Температура випікання 200-210°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).