Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Дріжджове тісто → Софт Ролл

Рецептури

Софт Ролл

29.02.2012
Опис

Рецептура:

  • 0,750 кг       борошно,
  • 0,075 кг       цукор,
  • 0,022 кг       дріжджі,
  • 0,380 кг       вода
Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури (4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій). Тривалість попереднього вистоювання - 10 хв (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36 °C протягом 90-120 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Температура випікання 185-190 °C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).