Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Паски → Панеттон

Рецептури

Панеттон

14.03.2013
Опис

Рецептура опари:

  • 1,000 кг       борошно
  • 0,100 кг       дріжджі свіжі
  • 0,700 кг       вода

Рецептура тіста:

  • 1,800 кг       опара
  • 1,000 кг       борошно
  • 0,100 кг       дріжджі
  • 0,038 кг       сіль
  • 0,300 кг       вода
  • 0,200 кг       масло
  • 0,200 кг       яєчний жовток
  • 0,100 кг       цукор
  • 0,020 кг       кардамон

Наповнювач:

  • 1,000 кг       родзинки
  • 0,300 кг       цукати
  • 0,200 кг       мигдаль нарізаний
Приготування

Вимісити інгредієнти до добре розвиненого тіста (опари). Температура опари 27°С. Тривалість вистоювання опари 45 хв. (накрити плівкою).

Вимісити інгредієнти до добре розвиненого тіста. Вкінці замісу додати начинку. Температура тіста 27°С. Тривалість попереднього вистоювання 10-15 хв. Вага тістової заготовки 500 г. Тривалість попереднього вистоювання поділених заготовок 45 хв. Заготовки округлити та помістити до форм. Остаточне вистоювання 90 хв. Після вистоювання заготовки надрізати та помістити у надрізи по 10 г масла.

Випікати при температурі 180°С. Тривалість випікання 45 хв.