Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Дріжджове тісто → Солодкі Скони

Рецептури

Солодкі Скони

25.02.2013
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,650 кг       борошно
  • 0,100 кг       цукор
  • 0,185 кг       маргарин
  • 0,230 кг       вершки рослинні
  • 0,210 кг       вода

Наповнювач:

  • 0,340 кг       родзинки (шоколадні дропси)
Приготування

Перемішати сухі інгредієнти з родзинками, потім додати іншу сировину по рецептурі. Тісто замішувати плоским бітером на низькій швидкості протягом 1-2 хв. Для кращого формування тісто слід охолодити (помістити до морозильної камери на 10-15 хв). Охолоджене тісто розкатати до товщини 1-1,5 см та довільно нарізати. Викласти заготовки на лист, змастити яйцем та випікати. Температура випікання 220-230°С (в залежності від конструктивних особливостей печі). Тривалість випікання 12-15 хв. в залежності від маси тістової заготовки.