Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Тістечка → Суфле з чорносливом

Рецептури

Суфле з чорносливом

22.02.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,020 кг          олія,
  • 0,040 кг          яйця,
  • 0,040 кг          вода

Крем:

  • 0,075 кг          вода,

Начинка:

  • 0,060 кг          чорнослив,
  • 0,020 кг          грецький горіх

Декор:

Приготування

Тісто:

Всі інгредієнти змішати протягом 5 хв. на середній швидкості. Тонко розмазати на лист тісто і  випікати при температурі 190⁰С протягом 7-10 хв.

Крем:

Зеесан Шоколадний змішати з водою та з’єднати з збитими вершками до однорідної маси.

Начинка:

На шар шоколадного бісквіту (6 г) нанести шар крему (40 г), в середину  крему покласти начинку (8 г). Дати застигнути. Поверхню покрити Мірором шоколадним (6 г). Декорувати чорносливом, шоколадом  та горіхами.