Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт Капучино

Рецептури

Торт Капучино

23.02.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,500 кг       яйця,
  • 0,300 кг       цукор,
  • 0,300 кг       борошно,
  • 0,050 кг       вода,
  • 0,150 кг       грецький горіх

 

Крем:

  • 1,000 кг       масло вершкове,
  • 0,120 кг       Компаунд  Капучино

 

Посипка:

  • 0,300 кг       грецький горіх
Приготування

Тісто:

Збийте всі інгредієнти на високій швидкості протягом 5 хв., а в кінці додати подрібнений грецький горіх. Виложіть тісто у форму для торта  діаметром 12 см (1/2 висоти форми). Вага тістової заготовки 96 г.

Випікати при температурі 175 oC протягом 20-25 хв.

Охолодити та розрізати на три шари заготовку  вагою 75 г.

Крем:

Масло вершкове збити та з'єднати з  Престою  згущене молоко та  Компаундом  Капучино .   Прошарувати кремом між шарами бісквітний напівфабрикат та зверху (на 1 торт – 260 г. крему).

Боки торту обсипати подрібненим грецьким горіхом (30 г.).

Зверху торт декорувати шоколадом.