Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт Маковий

Рецептури

Торт Маковий

21.02.2012
Опис

Рецептура тіста:

  • 0,500 кг       яйця,
  • 0,300 кг       цукор,
  • 0,300 кг       борошно,
  • 0,050 кг       вода,
  • 0,150 кг       мак

 

Крем:

  • 0,600 кг       вода,
  • 0,800 кг       вершки рослинні
Приготування

Тісто:

Збийте всі інгредієнти на високій швидкості протягом 8-10 хв., а в кінці додати сухий мак. Тонко розмазати на лист тісто і випікати при температурі 190 ⁰С протягом 7-10 хв. Охолодити та розрізати розміром 12х12 см по три шари на заготовку вагою 75 г.

Крем:

Зеесан Сирний змішати з водою та з’єднати з Маковою начинкою, а потім зі збитими вершками до однорідної маси.

Прошарувати кремом між шарами бісквітний напівфабрикат  та зверху (на 1 торт – 235 г крему).

Зверху торт декорувати шоколадом та марципаном.