Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Дріжджове тісто → Княжа здоба

Рецептури

Княжа здоба

25.02.2013
Опис

Рецептура:

  • 0,030  кг      дріжджі пресовані
  • 0,140 кг       маргарин
  • 0,360 кг       вода
Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Тривалість попереднього вистоювання - 10 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 90-120 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Температура випікання 185-190°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).