Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Печиво відсадне

Рецептури

Печиво відсадне

25.10.2011
Опис

Рецептура:

  • 0,750 кг борошно,
  • 0,350 кг цукор,
  • 0,170 кг яйця (меланж),
  • 0,150 кг крохмаль пшеничний,
  • 0,450 маргарин (масло вершкове)
Приготування

Збивайте маргарин із цукровою пудрою, потім додайте яйце та збивайте до однорідної маси. Після чого змішайте сухі компоненти зі збитою масою та добре вимісіть тісто. Відсадіть із кондитерського мішка заготовки та випікайте при температурі 185⁰С протягом 1-12 хв.. В середину печива можна відсадити термостійкий джем або іншу начинку.