Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Флорентіно

Рецептури

Флорентіно

17.10.2011
Опис

Рецептура тіста:

Начинка:

* (за бажанням можна використовувати мигдальні та кукурудзяні пластівці, різні види горіхів, сухофрукти тощо)

Приготування

Змішати компоненти рецептури та розважити отриману суміш у підготовлені форми (у разі використання форми для маффінів, об’єм суміші має займати 1/3-1/4 форми). Вироби випікати з використанням пару. Температура випікання залежить від конструктивних особливостей печі:

-         в подовій печі – 190-200 °С;

-         в конвекційній печі – 210-220 °С.

Тривалість випікання залежить від маси печива (для печива масою 10 г – 7-8 хв.).