Рецептури

Печиво з начинкою та сухими духами

17.10.2011
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг борошно,
  • 0,470 кг цукор  (цукрова пудра),
  • 0,060 кг вода,
  • 0,030 кг патока,
  • 0,600 кг маргарин (масло вершкове),
  • 0,006 кг сіль

Начинка:

Приготування

Збити маргарин з цукром, додати води та збити до однорідної маси. Змішати інші компоненти с збитою масою і обережно вимісити тісто. Розкачати тісто товщиною 0,5 см , наштампувати  заготовки бажаної форми. На одну заготовку тіста відсадити макову начинку або іншу термостійку начинку, а потім з верху накрити другою заготовкою. Змазати готовий напівфабрикат яйцем, давши 10 хвилин відлежатись,

змазати другий раз яйцем та декорувати зверху посипкою.

Випікати при температурі 210 °С протягом 9 хв.

 

Співвідношення тіста до начинки -  2:1