Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Вафлі → Льєжські вафлі

Рецептури

Льєжські вафлі

30.06.2011
Опис

Тісто:

  • 0,088 кг       яйця (меланж),
  • 0,026 кг       дріжджі сухі (або 0,005 кг пресовані дріжджі),
  • 0,558 кг       вода,
  • 0,611 кг       олія (рафінована дезодорована)

Наповнювач:

  • 0,650 кг       крупний коричневий цукор
Приготування

Змішати всі компоненти до утворення тіста. Тривалість замішування 3-5 хв., до утворення рідкого тіста, що має добру еластичність та не липне до рук. За бажанням до готового тіста додати наповнювач, та перемішати до рівномірного його розподілення по тісту. Тривалість попереднього вистоювання – 20 хв. (вистоювання проводиться в умовах цеху, накривши тісто для запобігання  звітрювання). Ділимо тісто на шматки по 50 г та випікаємо.

Температура випікання : 200-220◦С

Час випікання:  1,5-2,5 хв.