Рецептури

Мускатний пиріг

24.05.2011
Опис

Тісто:

  • 0,300 кг          олія,
  • 0,300 кг          яєць,
  • 0,300 кг          вода,
  • 0,200 кг          родзинки,
  • 0,100 кг          горіхи

Помадка:

Посипка:

  • 0,045 кг          мигдалеві пластівці
Приготування

Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером, а в кінці додати горіхи та родзинки. Виложіть тісто у форму(1/2 висоти форми). Випікати при температурі 170 oC протягом 40-60 хв.( час випікання залежить від ваги тіста). Втрати при випіканні 10%.

Охолодити пиріг та декорувати шоколадом та горіхами.