Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Мускатний пряник

Рецептури

Мускатний пряник

24.05.2011
Опис

Рецептура:

  • 0,500 кг          борошно,
  • 0,300 кг          олія,
  • 0,300 кг          яєць,
  • 0,300 кг          вода

Начинка:

Помадка:

  • 0,025 кг          вода
Приготування

Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у кондитерський мішок з різною трубочкою та відсадіть тістові заготовки вагою 30 грамів, а в середину тіста можете відсадити 10 грамів джему. Випікати при температурі 180 oC протягом 15-18 хв.( час випікання залежить від ваги тіста). Втрати при випіканні 9%.

Охолодити пряники та  покрити поверхню розігрітим  Фондантом з водою.

Зверху декорувати шоколадом.