Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Буше Трюфельне

Рецептури

Буше Трюфельне

24.05.2011
Опис

Тісто:

1,000 кг       суміші Кекс Трюфельний,

0,500 кг       олія,

0,500 кг       яєць,

0,075 кг       вода

Начинка кремова:

0,900 кг       Преста шоколадна/

(ванільна)

Приготування

Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 5 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у кондитерський мішок з круглою трубочкою та відсадіть на підготовлений кондитерський лист тістові заготовки. Випікати при температурі 180 oC протягом 15-20 хв.( час випікання залежить від ваги тіста).

Втрати при випіканні 9-10%.

Після охолодження шоколадні  заготовки склеїти Престою та декорувати.