Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт Трюфель

Рецептури

Торт Трюфель

24.05.2011
Опис

Тісто:

  • 0,250 кг          олія,
  • 0,250 кг          яєць,
  • 0,075 кг          вода

Крем:

  • 0,400 кг          вершки рослинні

Помадка:

  • 0,180 кг          вершки рослинні,
Приготування

Тісто:

Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 5 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у форму для торта  діаметром 21см (1/2 висоти форми). Випікати при температурі 180 oC протягом 30-45 хв.( час випікання залежить від ваги тіста).

Охолодити та розрізати на три – чотири шари.

Крем:

Вершки збити та з'єднати з  Престою. Прошарувати кремом між шарами трюфельний напівфабрикат.

Помадка:

Вершки довести до кипіння та з’єднати з подрібненим  Скалдісом темним.

Поверхню та боки покрити помадкою та декорувати Мірором білим та Престою шоколадною.