Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт вишня в шоколаді

Рецептури

Торт вишня в шоколаді

20.05.2011
Опис

Тонкий шоколадний бісквіт прошарувати фруктовою начинкою з вишні та кремом. На крем викласти  другий шар бісквіту. Прошарувати ще раз кремом та знову викласти шар бісквіту. Покрити тонким шаром помадки, а зверху декорувати Мірор Білий. Дати застигнути  в холодильнику.

 

Тісто:

  • 0,248 кг          яєць,
  • 0,124 кг          олія рафінована,
  • 0,248 кг          вода

Крем:

  • 0,310 кг          вода,
  • 0,870 кг          вершки рослинні

Начинка:

  • 0,500 кг          вишня морожена,
  • 0,250 кг          цукор

Помадка:

  • 0,450 кг          вершки рослинні
Приготування

Тісто:

Всі інгредієнти змішати протягом 5 хвилин на середній швидкості. Тонко розмазати на лист тісто и випікати при температурі 210⁰ С  протягом 5-6 хвилин.

Крем:

Кремі Вишня змішати з водою та з’єднати з збитими вершками до однорідної маси.

Начинка:

Вишню з цукром довести до кипіння та охолодити.

Помадка:

Вершки довести до кипіння та з’єднати з подрібненим Скалдіс Темний.