Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Монастирський хліб

Групи рецептур

Рецептури

Монастирський хліб

11.05.2011
Опис
  • 0,540 кг     вода (прибл.),
  • 0,050 кг     свіжі дріжджі (або 0,020 кг розчинних сухих дріжджів),
Приготування

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 27°C. Вага тістової заготовки довільна. Закруглити заготовку.Відформувати і зробити декорацію. Кінцеве вистоювання 90 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C. Час випікання 30 хв. при температурі 230°С (маса тістової заготовки – 0,750 кг, випікати з використанням пару). Час випікання може змінюватись в залежності від маси заготовки,  температурного режиму та конструктивних особливостей печі.